Voordelen lidmaatschap

€ 100 per jaar.
Instaptarief van € 25.


Lidmaatschap

Als lid van DAW maakt men onderdeel uit van een netwerk van wevers dat als collectief sterk staat. Alle DAW wevers worden gepresenteerd op de website site.  Het lidmaatschap kost 100,- per kalender jaar, (excl BTW). Met een instaptarief van 25,-. Opgeven kan door het inschrijfformulier te versturen. Nadat je het lidmaatschap betaald hebt, gaat je weversjaar in.

Daw

De Ambachtelijke Weverij werkt eraan om het weven als ambacht op de kaart te zetten en een gezicht te geven. Het is vooral een wevers netwerk. Met als doel het uitwisselen van kennis, gezamenlijke inkoop van materialen en het verkopen van je eigen geweven weefsels. 

 

Projecten

DAW schrijft een aantal keren per jaar een project uit waar individuele wevers aan mee kunnen doen. Na een workshop/ opleiding heb je de mogelijkheid om mee te doen met een DAW project. De producten worden uitgebracht onder het label DAW.

Enorme kortingen

Garens kunnen bij de fabriek ingekocht worden, gereedschap kan goedkoper ingekocht worden. Voor de wevers worden garens voor dezelfde prijs verkocht als de inkoopsprijs. Dat zijn enorme kortingen.

 

 

 

Weven als beroep

Volg een opleiding en wordt een wever, help mee om het ambachtelijke weven bekend te maken, zodat er steeds meer handgeweven weefsels verkocht worden. Het ambachtelijke weven wordt daardoor weer een beroep. Het weven wordt weer lonend, omdat er geen designer, en geen winkel tussen zit. 

Workshops 

Hoe weef je, hoe ontwerp je en hoe verkoop je het. Om dat goed te laten verlopen zijn er trainingen nodig. De gratis speciale workshops helpen daarin. 

Weefspecialisten

Speciaal voor DAW leden worden weefspecialisten uit verschillende hoeken van de weefwereld uitgenodigd voor workshops. Een unieke kans om kennis en inspiratie op te doen.

Opleidingen

DAW verzorgt diverse weefopleidingen om het weven als ambacht kwalitatief hoog te houden. Leden die de de DAW weefopleidingen hebben gevolgd mogen zich “DAW - Wever” noemen en het DAW keurmerk voeren.

 

Leer weven in Amsterdam & Rotterdam
Onze opleidingen en workshops »